Thursday, 2 May 2013

GOSSIP PANAS....

Minah terdengar cerita yang kurang best la pasal calon PAS bagi kerusi N47 Ayer Kuning. Cerita pertama yang Minah terdengar, Calon ini yang merupakan seorang doktor dah menyalahgunakan kuasanya sebagai doktor. Hari tu member Minah iaitu AKJR blast dalam blog beliau yang dr ni jual MC. Cerita selanjutnya, klik http://aktiviskepayangjr.blogspot.com/2013/04/wajib-baca-pru13-calon-pas-n47-ayer.html.




Bukan itu saja. Minah jugak terdengar yang Dr ni turut menjual ubat batuk dan sewaktu dengannya kepada penagih dadah. (Patut la kaya. Ini rupanya kerja dia) Perkara ini turut disahkan oleh beberapa individu yang Minah kenal. Rasanya mau lepas ni susah nak cari makan. Dah kantoi la katakan....

Then ada cerita lagi yang Minah nak bagitau pasal calon ini.. Dia bukan je langgar etika sebagai doktor, malah dia juga dikhabarkan mempunyai hubungan skandal dengan isteri orang. OMG..... Dengan bini orang pun jadi ke? Apa nak jadi nih...... Kata alim sangat... Rupa-rupanya banyak skandal disebalik alim tu.. Adoiyai.....

So, korang fikir2kan lah kalau rasa nak sokong dia nih....


1 comment: