Thursday, 22 November 2012

Hadi Awang Tewaskan Anwar Ibrahim Buktikan Pengundi Sinar Harian Bodoh


Bodoh dan sememangnya BODOH!!! Itulah pandangan Gomo kepada para pengundi yang mengundi dalam Sinar Harian sepertimana yang dilaporkan oleh RBF Online KLIK DISINI

Kenapa Gomo kata bodoh? Kenapa Gomo kata pengundi yang mengundi Hadi Awang sebagai bodoh?Pengundi yang mengundi Hadi Awang adalah bodoh kerana tak mengundi Anwar Ibrahim. Atas faktor apa Hadi Awang nak diangkat menjadi Perdana Menteri berbanding Anwar Ibrahim? Jauh mana hebat Hadi Awang tu daripada Anwar Ibrahim? Apakah pengundi Sinar harian ni BEBAL BEBAL belaka?

Anwar Ibrahim tu ANUGERAH TUHAN, Kau orang tahu tak dia tu anugerah tuhan yang mana tidak ada manusia pun yang hebat melainkan Anwar Ibrahim. Yang kau orang pi undi Hadi Awang yang sekolah tak tinggi tu pasal apa? Jauh benar taraf dan kelayakkan Hadi Awang berbanding Anwar Ibrahim malah kalau sembang tentang kelayakkan mereka berdua ni 7 hari 7 malam pun belum tentu Hadi Awang dapat menandingi kehebatan Anwar Ibrahim. Pengundi Sinar Harian ni BODOH ke?

Bandingkan lah pakaian Anwar Ibrahim dengan Hadi Awang tu mana lebih smart dan bergaya? Mana lebih kacak? Apajadah nak lantik Perdana Menteri yang takda class cam Hadi Awang tu? Langsung takde style berpakaian jauh panggang dari api dengan Anwar Ibrahim yang sentiasa kacak dengan pakaian berjenama tu. Pengundi Sinar Harian ni BANGANG ke apa?

Kalau nak ikut kepintaran otak tu jauh lebih tinggi makam Otak Anwar Ibrahim berbanding hadi Awang. Hadi Awang otak lama berkarat dan bodoh. Manakala Anwar Ibrahim tu otak geliga dan pandai bercakap malah boleh bernyayi dan menari. Hadi Awang boleh buat? Jangan haraplah kau orang semua pengundi Sinar Harian.

Nak jadi Perdana Menteri mestilah nak dikenali dunia, Hadi Awang tu ada orang kenal ke macam Anwar Ibrahim? Anwar Ibrahim tu diiktiraf seantero dunia malah akhbar perdana Israel pun iktiraf Anwar Ibrahim. Hadi Awang sapa kenal dia? Puak PAS jelah yang kenal tapi dunia luar kenal? Apalah BEBAL pengundi Sinar Harian ni.

Arghhhh buat sakit hati gua jelah maki hamun pengundi Sinar Harian yang BODOH pilih Hadi Awang ni. Memang bebal otak pengundi Sinar Harian ni dan teramatlah bebal coz tak pilih Anwar Ibrahim sebagai Perdana Menteri. BINGAI!!!

Patutnya kau orang pilih Anwar Ibrahim yang jauh lebih layak dari Hadi Awang tu. Kalau aku jadi pengundi Sinar Harian aku pasti akan pilih Anwar Ibrahim. Jangan harap le nak bagi vote kat Hadi Awang yang otak tepu berkarat tu. Anwar Ibrahim  jauh lebih layak dari Hadi Awang.

 Aku akan pilih Anwar Ibrahim sebab Anwar Ibrahim ada SEX VIDEO dengan China Doll. Hadi Awang ada ke Sex Video? Mampu ke Hadi Awang buat? Takkan kawin bini muda macam Hadi Awang tu Anwar Ibrahim anytime je boleh buat. tapi Hadi Awang mampu ke Liwat jantan macam Anwar Ibrahim liwat Saiful tu? Tak mampu kan? betul tak?

Kau orang pengundi Sinar Harian memang BODOH!!!

**Minah setuju dengan pandangan PAPA GOMO... So, kekawan, nilailah sendiri sama ada Sinar Harian ni BIJAK atau BODOH.....

No comments:

Post a Comment